Home Friesland Leeuwarden – Gezocht – Geld en laptops gestolen bij inbraak zorginstelling

Leeuwarden – Gezocht – Geld en laptops gestolen bij inbraak zorginstelling

LEEUWARDEN – bij een inbraak in het restaurant van een zorginstelling aan de H. Dunant weg in Leeuwarden werden geld en laptops gestolen. De bewakingscamera’s maakten opnames van de verdachte.

In de periode van zondag 18 november 2018 op maandag 19 november 2018 vond er een inbraak plaats in het restaurant van de zorginstelling. Een kluis werd opengebroken en hier werd geld uit gestolen. Ook twee laptops die in het restaurant aanwezig waren werden door de dief meegenomen.Op de beelden die gemaakt werden door de bewakingscamera was te zien dat een man die een jas droeg met een grote capuchon met bontkraag vanaf 21.00 uur tot omstreeks 01.00 uur rond hing bij de zorginstelling. Als er mensen of voertuigen in zijn omgeving kwamen verstopte de man zich achter de aanwezige struiken.  In het begin van de avond werd de man gesignaleerd zonder dat hij een tas bij zich had.  Om omstreeks 00.30 uur was op de beelden te zien dat hij een tas om zijn schouder droeg.  Mogelijk zaten hier de laptops in. Een getuige zag de verdachte rond 01.00 uur vanaf het terrein van de zorginstelling via de Aldlânsdyk naar een tankstation lopen.

Door de politie is een uitgebreid onderzoek ingesteld maar dat heeft er nog niet toe geleid dat de identiteit van de verdachte bekend is geworden. Ondanks dat het feit dat de inbraak al enige tijd geleden gepleegd is, publiceert de politie toch nog beeldmateriaal waarop de verdachte te zien is.

Hoe kunt u helpen?

De politie wil graag in contact komen met mensen die deze man denken te (her) kennen of die weten waar hij verblijft. Heb u informatie over deze inbraak wat voor belang kan zijn voor het onderzoek schroom dan niet om te bellen.

De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven 0800 – 7000.

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leeuwarden – Getuigen gezocht van ontvoering in Leeuwarden

De politie is een onderzoek begonnen na een melding van een ontvoering in Leeuwarden. Een …