Home Friesland Leeuwarden – Gezocht – Aankoop muntrollen met gestolen pas

Leeuwarden – Gezocht – Aankoop muntrollen met gestolen pas

De politie onderzoekt de diefstal van een bankpas van een bezoeker van het ziekenhuis in Leeuwarden. Op 20 december omstreeks 14.30 uur werd hier de pinpas gestolen van een 54-jarige inwoner van Menaam.

Met deze pas werd die dag om vanaf 14.50 uur grote geldbedragen opgenomen bij geldautomaten in Leeuwarden. Opvallend was de opname van rollen muntgeld  bij een zogenaamde ‘Muntrol’ automaat van een bank in Leeuwarden. De bewakingscamera van een bank maakte opnames van de verdachte die gebruik maakte van de gestolen bankpas.

De politie wil graag incontact komen met mensen die deze persoon denken te herkennen of die weten waar hij verblijft. De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of anoniem 0800 – 7000.

 

 

 

 

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Oleh Mudrak

Laatst gezien in Leeuwarden, mogelijk in Hemelum. Kledingsignalement: Grijsbruine…