Home Friesland Leeuwarden – Politie zet beelden overvallers supermarkt op YouTube

Leeuwarden – Politie zet beelden overvallers supermarkt op YouTube

Op vrijdagavond 12 januari rond 21 uur werd een supermarkt aan de Wilgenstraat in Leeuwarden overvallen door twee gewapende mannen. Zojuist hebben we beelden van de overval op ons YouTube-kanaal gezet. Wie herkent de overvaller en heeft tips voor ons?

Beide overvallers waren gemaskerd en bedreigden  het personeel en twee klanten met een vuurwapen en een mes. Uiteindelijk gingen ze er vandoor met een geldbedrag  in de richting van de Eikenstraat. We startten direct een onderzoek maar dat heeft nog niet geleid tot aanhouding van de verdachten. Zie hier de beelden op YouTube.

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leeuwarden – Vijf aanhoudingen in onderzoek naar faciliteren georganiseerde hennepteelt

De politie heeft in een onderzoek naar het faciliteren van de georganiseerde hennepteelt d…