Home Friesland Leeuwarden – Gezocht – Inbraak Leeuwarden

Leeuwarden – Gezocht – Inbraak Leeuwarden

Politie zoekt verdachten woninginbraak Leeuwarden

De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak die in de nacht van maandag 7 augustus op dinsdag 8 augustus plaats vond in een woning aan de Mr. P.J. Troelstraweg te Leeuwarden.
Getuigen zagen dat drie mannen de tuin in liepen bij de woning aan de Mr P.J. Troelstraweg . Bij de woning zagen zij het licht van een zaklantaarn en hoorden gereedschap op de grond vallen. Toen de drie mannen even later weer tevoorschijn kwamen, werden ze aangesproken door de getuigen. Hier reageerden de mannen niet op maar renden ze weg. Een getuige zette de achtervolging in en filmde met zijn telefoon één van de verdachten. Onderzoek wees uit dat er in de woning ingebroken was.  Door een achterdeur open te breken waren de inbrekers naar binnen gegaan.  De woning was doorzocht en als buit waren sierraden en computer apparatuur meegenomen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die deze persoon denken te herkennen of die informatie hebben over deze inbraak. De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000

 

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leeuwarden – Vijf aanhoudingen in onderzoek naar faciliteren georganiseerde hennepteelt

De politie heeft in een onderzoek naar het faciliteren van de georganiseerde hennepteelt d…