Home Friesland Leeuwarden – Gezocht – Overval slijterij Leeuwarden

Leeuwarden – Gezocht – Overval slijterij Leeuwarden

De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van een tot nu toe onbekende gebleven man die op 1 september 2017 een overval pleegde in een slijterij van een supermarkt aan de Van Loonstraat in Leeuwarden.

Rond 17.00 liep een man de winkel binnen en ging naar de slijterij. Hier werd hij geholpen door een medewerker van de supermarkt.  Bij de balie in de slijterij haalde de onbekende man een vuurwapen uit zijn kleding en onder bedreiging hiervan dwong hij de medewerker van de winkel om geld uit kassa aan hem af te geven.  Nadat de overvaller geld had gekregen vluchtte hij de winkel uit. De overval werd vastgelegd door een bewakingscamera. De politie wil graag in contact komen met mensen die deze overvaller denken te herkennen of die informatie hebben over deze zaak. U kunt uw tips doorgeven via telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Tevens kunt u het onderstaande tipformulier gebruiken. 

 

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leeuwarden – Vijf aanhoudingen in onderzoek naar faciliteren georganiseerde hennepteelt

De politie heeft in een onderzoek naar het faciliteren van de georganiseerde hennepteelt d…