Home Friesland Leeuwarden – Gezocht – Brutale winkeldief gezocht

Leeuwarden – Gezocht – Brutale winkeldief gezocht

De politie is op zoek naar de identiteit van een brutale winkeldief. De man sloeg toe op dinsdag 29 augustus 2017 in een elektronicazaak aan De Centrale in Leeuwarden. Uit een schap met computerapparatuur nam de nog onbekende man twee dozen met daarin twee laptops weg. Hij liep direct naar de uitgang en verliet de winkel. Een medewerker van de winkel zag de diefstal en liep achter de winkeldief aan. De man zette het op een lopen en verdween in de richting van de Archipelweg.

Een bewakingscamera filmde de diefstal. De politie wil graag in contact komen met mensen die deze man denken te herkennen of informatie hebben over deze diefstal. U kunt daarvoor bellen met de poltiie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook het onderstaande meldformulier gebruiken om uw tip door te geven. 

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leeuwarden – Vijf aanhoudingen in onderzoek naar faciliteren georganiseerde hennepteelt

De politie heeft in een onderzoek naar het faciliteren van de georganiseerde hennepteelt d…