Home Friesland Leeuwarden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Leeuwarden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Een Arrestatieteam van de politie heeft dinsdag aan het einde van de middag in een woning in de Vosseparkwijk een inval gedaan. De 44-jarige bewoner werd aangehouden. In de woning van de man vonden agenten twee vuurwapens.

Bij de politie was anonieme informatie binnen gekomen dat een 44-jarige man in het bezit zou zijn van één of meerdere vuurwapens. Reden genoeg om nader onderzoek te doen. Dinsdag werd besloten om tot actie over te gaan. Vanwege de aanwezigheid van vuurwapens werd het Arrestatieteam ingezet. De man werd in zijn woning aangehouden. Vervolgens gingen agenten in de woning op zoek naar wapens. Ze vonden er twee. Beide vuurwapens werden in beslag genomen.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en in het cellencomplex ingesloten. Hij zal door de recherche worden gehoord over het bezit van de twee vuurwapens. Het Openbaar Ministerie neemt vervolgens een beslissing over de vervolging van de Leeuwarder. 

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Sneek – Vier aanhoudingen voor uitvoer van drugs

De politie heeft donderdagochtend in een onderzoek naar de uitvoer van verdovende middelen…