Home Friesland Leeuwarden – Drie aanhoudingen voor bezit vuurwapen

Leeuwarden – Drie aanhoudingen voor bezit vuurwapen

Woensdagmiddag zijn drie mannen van 28, 32 en 36 jaar uit Leeuwarden aangehouden voor bezit van een vuurwapen.

Bij de politie was er een melding binnen gekomen dat er een ruzie was ontstaan op het Van der Leckplein en daarbij had iemand een vuurwapen gezien. Hierop zijn de agenten op zoek gegaan naar de betrokkenen. Bij aankomst in de wijk zouden de mannen weggevlucht zijn waarna er verder gezocht werd in de buurt. Op basis van aanwijzingen van getuigen en de signalementen konden de drie mannen worden aangehouden op het Van Doesburgplein. Bij de 36-jarige man werd een vuurwapen aangetroffen. Deze is in beslag genomen. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Uit de verhoren moet blijken wat ieders rol hierin is geweest. 

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Sneek – Vier aanhoudingen voor uitvoer van drugs

De politie heeft donderdagochtend in een onderzoek naar de uitvoer van verdovende middelen…