Home Friesland Drachten Arrestant gooit hete koffie in gezicht politieman

Arrestant gooit hete koffie in gezicht politieman

Vrijdagavond heeft een 35-jarige arrestantenverzorger brandwonden in zijn gezicht opgelopen nadat een arrestant hete koffie in zijn gezicht had gegooid. Het incident vond plaats in het cellencomplex van de politie in Drachten. De politieman is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De arrestant, een 32-jarige man uit Sneek, was eerder die dag aangehouden omdat hij nog geldboetes open had staan. Omdat hij deze niet kon betalen werd hij meegenomen naar het bureau en later ingesloten. Tegen de verdachte zal proces-verbaal wegens mishandeling worden opgemaakt.

Laad meer Drachten

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Twee personen aangehouden na vechtpartij

De politie heeft zaterdagavond twee personen aangehouden na een vechtpartij op de Hooidoll…