Home Friesland Koning en Koningin bezoeken Fryslân op 14 juni

Koning en Koningin bezoeken Fryslân op 14 juni

Na de troonswisseling op 30 april 2013 bezoeken koning Willem-Alexander en koningin Máxima in recordtijd alle provincies van Nederland. De bezoeken zijn in mei en juni. Er staan twee provincies per dag op het programma. De ochtend van 14 juni bezoekt het paar Fryslân.

Onder voorbehoud worden de volgende plaatsen bezocht: Leeuwarden, Akkrum (gemeente Boarnsterhim), Joure (gemeente Skarsterlân), Elahuizen (gemeente Gaasterlân-Sleat)en Stavoren (gemeente Súdwest-Fryslân). Hier wordt ingescheept om de overtocht te maken naar Noord-Holland voor het middagprogramma.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…