Home Friesland Overval op videotheek Esdoornstraat Leeuwarden

Overval op videotheek Esdoornstraat Leeuwarden

Vrijdagavond even voor negen uur is een videotheek aan de Esdoornstraat in Leeuwarden overvallen door twee mannen. De overval werd gepleegd door twee blanke mannen in donkere kleding, die een bivakmuts droegen. Door te dreigen met wapens hebben ze een geldbedrag buitgemaakt, waarna ze zijn weggerend. Mogelijk zijn ze in een auto gestapt en weggereden. Dat zou dan in de omgeving van de Dennenstraat geweest kunnen zijn. Een zoekactie die direct is gestart leverde tot nu toe geen resultaat op. De politie doet een nader onderzoek.

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …