Home Friesland Vier aanhoudingen in drugsonderzoek

Vier aanhoudingen in drugsonderzoek

De politie heeft in het drugsonderzoek, dat al enkele weken in Noordoost Fryslân loopt, opnieuw vier aanhoudingen verricht. Vanmorgen werden twee inwoners van Kollum van 24 en 36 jaar aangehouden op verdenking van het bezit en de handel in soft- en harddrugs.

In dat zelfde onderzoek werd een 22- jarige inwoner van Harkema aangehouden. Hij was in de woning van een 23-jarige vrouw in Slotstrjitte in Drogeham. Ook deze vrouw werd aangehouden.  In de woning vonden de agenten tijdens een doorzoeking een hoeveelheid drugs waaronder speed, GHB en softdrugs. Deze drugs werden in beslag genomen. Alle vier verdachten zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau waar zij werden ingesloten.

 

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …