Home Friesland Vier aanhoudingen in drugsonderzoek

Vier aanhoudingen in drugsonderzoek

De politie heeft in het drugsonderzoek, dat al enkele weken in Noordoost Fryslân loopt, opnieuw vier aanhoudingen verricht. Vanmorgen werden twee inwoners van Kollum van 24 en 36 jaar aangehouden op verdenking van het bezit en de handel in soft- en harddrugs.

In dat zelfde onderzoek werd een 22- jarige inwoner van Harkema aangehouden. Hij was in de woning van een 23-jarige vrouw in Slotstrjitte in Drogeham. Ook deze vrouw werd aangehouden.  In de woning vonden de agenten tijdens een doorzoeking een hoeveelheid drugs waaronder speed, GHB en softdrugs. Deze drugs werden in beslag genomen. Alle vier verdachten zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau waar zij werden ingesloten.

 

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Fryslân – Twee mannen aangehouden voor meerdere bedrijfsinbraken

De politie heeft op maandag 13 november twee mannen uit Leeuwarden aangehouden op verdenki…