Home Friesland SC Cambuur start met Fries Collectief

SC Cambuur start met Fries Collectief

In de huidige uitdagende tijd zijn BVO’s op zoek naar nieuwe vormen van inkomsten. Naast de traditionele vormen van sponsoring, ontwikkelt SC Cambuur continu nieuwe verdienmodellen. Een van deze nieuwe initiatieven is het Fries Collectief. Via het Fries Collectief levert SC Cambuur een bijdrage aan het terugdringen van bedrijfslasten van haar sponsoren. Drie nieuwe Business Partners van de club zijn bereid tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden hun diensten te leveren aan de sponsoren van SC Cambuur. Het betreft de volgende Merken: E.ON, middels partner SAVENED B.V. (energie), Tango/Q8 (brandstof) en KPN, middels Platinum Business partner Creaforti (telecomdiensten).

Het Fries Collectief speelt een centrale rol tussen de sponsoren en de aanbieders. Deze besparen daardoor flink in marketing- en acquisitiekosten. Die besparing wordt ingezet voor korting op de diensten en/of tarieven. Met deze vorm van samenwerking profiteert iedereen; de sponsor bespaart op zijn lasten, de partner op marketingkosten en SC Cambuur ontvangt een vergoeding voor haar
bemiddeling.

Geïnteresseerden in korting via het Fries Collectief kunnen hun gegevens achterlaten op www.cambuur.nl/collectief. Het aanbod is gegarandeerd voordeliger dan wat bedrijven op dit moment betalen. Om het gemakkelijk te maken wordt het opzeggen van uw huidige contract geregeld. Bezoek voor meer informatie ook de stand van SC Cambuur op het Cambuurplein op Trade Experience Leeuwarden in het WTC op 26 en 27 maart aanstaande.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…