Home Friesland Drachten Automobilist aangehouden voor bezit drugs

Automobilist aangehouden voor bezit drugs

De politie heeft vrijdagavond een 25-jarige automobilist uit Marum aangehouden voor het bezit van drugs, het opgeven van een valse naam en het rijden zonder rijbewijs. Surveillerende agenten zagen een auto rijden over de Dwarswyk in Drachten en wilden de bestuurder en zijn inzittende controleren. De auto verdween echter uit het zicht. Niet veel later zagen agenten de auto staan op een parkeerterrein van een muziekschool aan het Hoogzand. De inzittende toonde een identiteitsbewijs. De bestuurder kon zich echter niet legitimeren. Reden om hem te fouilleren omdat agenten twijfels hadden bij de naam die hij opgaf. In de auto zagen agenten bolletjes met wit poeder liggen, vermoedelijk drugs. De man werd dan ook aangehouden. Tijdens de rit naar het politiebureau erkende de man dat hij een valse naam op had gegeven. Dit omdat hij geen rijbewijs had en dus niet de auto mocht besturen. De drugs werden in beslag genomen. Daarnaast werd proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs, het opgeven van een valse naam en het bezit van drugs.

Laad meer Drachten

Geef een reactie

Bekijk ook

Leeuwarden – Gezocht – Schietincident – Vuurdoornstraat – Leeuwarden

Donderdagavond 16 november is er op een woning aan de Vuurdoornstraat geschoten. De bewoon…