Home Friesland Vrouw overleden na ongeval A32

Vrouw overleden na ongeval A32

Een 41-jarige vrouw uit Lippenhuizen is donderdagochtend om het leven gekomen na een verkeersongeval. Op de A32 stond een file van Grou tot aan Leeuwarden. De vrouw merkte de file te laat op. Hoewel zij nog fors remde, ging de auto tollen en kwam dwars op de weg terecht.

Een 20-jarige vrachtwagenchauffeur uit Rijssen die daar achter reed, kon niet meer remmen en reed op de staart van de file in. Door de aanrijding raakte de vrouw uit Lippenhuizen bekneld. Zij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar zij aan haar verwondingen bezweek. De vrachtwagenchauffeur is met schaaf- en glaswonden overgebracht naar het ziekenhuis. Een 26-jarige automobilist uit De Bult stond in de file en liep nek- en rugklachten op. Ook hij is naar het ziekenhuis gebracht. De A32 is enkele uren gestremd geweest door het ongeval.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…