Home Friesland Vier woninginbraken in Oudehaske en Joure

Vier woninginbraken in Oudehaske en Joure

De politie onderzoekt drie woninginbraken en een poging daartoe in Oudehaske en Joure. Woensdagavond werd in Oudehaske in twee woning aan de Jousterweg ingebroken. Men kwam daarbij in beide gevallen binnen na het forceren van een ruit. Meerdere agenten gingen opzoek naar de inbreker(s) en daarbij werd ook een politiehond ingezet. De zoekactie had helaas geen resultaat. Ook in Joure werd woensdagavond ingebroken. Bij een woning aan de Blaauwhoflaan werd een ruit geforceerd en vervolgens werd de gehele woning doorzocht. De buit bestond uit sieraden. Bij een andere woning werd eveneens geprobeerd in te breken. Het bleef slechts bij een poging. De benadeelde eigenaren deden aangifte.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…