Home Friesland Vijf messen in beslag genomen tijdens preventieve fouilleringsactie in Leeuwarden

Vijf messen in beslag genomen tijdens preventieve fouilleringsactie in Leeuwarden

De politie heeft zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag tijdens een preventieve fouilleringsactie vijf messen in beslag genomen. Deze actie werd gehouden in het kader van de handhaving van de openbare orde. De burgemeester van Leeuwarden heeft hiervoor de binnenstad aangewezen als ‘veiligheidsrisicogebied’. In totaal werden 55 personen en negen auto’s gecontroleerd. Daarbij werden vijf messen aangetroffen en in beslag genomen. De eigenaren kregen een proces-verbaal.

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Noa van der Veen

Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoe…