Home Friesland Verdachte aangehouden na autobrand

Verdachte aangehouden na autobrand

Donderdagavond is brand ontstaan in een geparkeerde auto aan de Steenhouwersstraat in Sneek. Daarbij gaat de politie uit van brandstichting. De brandweer bluste de brand, waardoor de schade beperkt is gebleven. Kort daarna kreeg de politie een melding dat op de Alde Himdyk een auto uit de bocht was gevlogen. Agenten troffen daar een beschadigde auto aan met een 19-jarige man uit Hindeloopen als bestuurder. Bij het onderzoek naar de oorzaak van deze aanrijding vonden de agenten ook aanwijzingen dat de bestuurder in verband kan worden gebracht met de autobrand aan de Steenhouwersstraat. Hij is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor een nader onderzoek.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…