Home Friesland Winkeldievegge aangehouden na diefstal riemen

Winkeldievegge aangehouden na diefstal riemen

Het personeel van een winkel aan de Tijnjedijk in Leeuwarden heeft woensdagmiddag een 26-jarige inwoonster van Grou aangehouden na een winkeldiefstal. De vrouw bleek tevens in het bezit van drugs te zijn. Dit alles werd in beslag genomen.

De vrouw had enkele riemen meegenomen zonder daarvoor te betalen. De 26-jarige werd door het personeel overgedragen aan agenten. Die brachten haar naar het politiebureau. Tijdens de fouillering werden in de kleding van de vrouw diverse pillen en GHB aangetroffen. Dit werd in beslag genomen. Tijdens het verhoor gaf de vrouw toe dat ze in haar woning nog meer drugs had liggen. Agenten gingen vervolgen met toestemming van de 26-jarige naar haar woning. Daar werd een hoeveelheid GHB en amfetamine aangetroffen. Ook vonden agenten diverse pillen. Dit alles werd in beslag genomen. De vrouw werd voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…