Home Friesland NFI: man Parkstraat Sneek door geweld gedood

NFI: man Parkstraat Sneek door geweld gedood

De man die afgelopen vrijdagmiddag levenloos in een woning aan de Parkstraat in Sneek werd gevonden is door geweld om het leven gebracht. Dat heeft sectie bij het Nederlands Forensisch Instituut, NFI, in Den Haag zaterdag uitgewezen. Het slachtoffer is een 28-jarige inwoner van Sneek.

De politie heeft een team van ruim twintig rechercheurs op het onderzoek gezet. Vandaag wordt onder meer verder gegaan met een buurtonderzoek. De vrijdag aangehouden 26-jarige inwoner van Sneek zit nog vast.

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …