Home Friesland Veldonderzoeken N31 Traverse Harlingen van start

Veldonderzoeken N31 Traverse Harlingen van start

Van 11 maart tot en met eind mei 2013 vinden er verschillende veldonderzoeken plaats ter voorbereiding op de aanleg van de N31 Traverse Harlingen. Er wordt onderzoek gedaan naar de opbouw en samenstelling van het asfalt (verhardingsonderzoek). Ook wordt er een geo-technisch onderzoek uitgevoerd, waarbij gekeken wordt naar de opbouw en eigenschappen van de bodem en grondwaterstromen. Daarnaast wordt er milieukundig onderzoek verricht en wordt het plangebied van het project digitaal ingemeten.

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …