Home Friesland Scooterdief aangehouden

Scooterdief aangehouden

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in de Breitnerstraat in Leeuwarden een 32-jarige inwoner van Marrum aangehouden op verdenking van de diefstal van een scooter. Een getuige werd gewekt door een waakse hond waarna hij naar buiten keek. Voor zijn woning zag hij dat een man een scooter wegnam. Hij belde direct via 1-1-2 de politie en hield de verdachte in het zicht. Op zijn aanwijzing konden de agenten de verdachte aanhouden. De scooter werd in beslag genomen. De verdachte is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoek werd ingesloten.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Fryslân – Twee mannen aangehouden voor meerdere bedrijfsinbraken

De politie heeft op maandag 13 november twee mannen uit Leeuwarden aangehouden op verdenki…