Home Flevoland Lelystad Agenten herkennen fietsendief en houden hem aan

Agenten herkennen fietsendief en houden hem aan

De politie heeft donderdag een verdachte van fietsendiefstal aangehouden, nadat agenten hem herkenden aan de hand van een signalement. Woensdag omstreeks 11.30 uur werd er een elektrische fiets gestolen voor een supermarkt aan de Lindelaan in Lelystad. De eigenaar van de fiets deed aangifte en op camerabeelden werd de fiets met de vermoedelijke fietsendief gespot. Het signalement van de verdachte werd onder agenten verspreid.

Agenten zagen de dag daarop, op donderdag 18 april rond 12.30een man bij dezelfde supermarkt op een fiets aan komen rijden. Hij stapte af, pakte een andere fiets en reed daarop weg. De agenten signaleerden dat hij voldeed aan het signalement van de verdachte van de fietsendiefstal de dag ervoor. De 37-jarige man uit Lelystad werd daarop staande gehouden. Na vergelijk met de camerabeelden bleek het inderdaad om dezelfde persoon te gaan. Hij werd daarop aangehouden. Hij bleek ook in het bezit te zijn van verschillende gestolen goederen.

Laad meer Lelystad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zienswijzen Lelystad Airport in januari van start

Vanaf 11 januari kan iedereen reageren op het ontwerpbesluit tot wijziging van het Luchtha…