Home Flevoland Emmeloord Rijden onder invloed

Rijden onder invloed

Op zondag 21 april kreeg de politie de melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de Berkenlaan in Emmeloord. Ter plekke troffen agenten een 20-jarige vrouw en een 29-jarige man uit Emmeloord aan. Beiden lagen op de grond naast een scooter. De man had letsel aan zijn hoofd en is voor behandeling per ambulance naar ziekenhuis in Zwolle overgebracht. De vrouw was niet gewond en moest blazen op het bureau. Hier blies zij 420 ug/l. Haar rijbewijs is ingevorderd. Bij de man is in het ziekenhuis een bloedtest gedaan om de mate van alcohol in zijn bloed vast te stellen. Beiden zijn verdachte van het rijden onder invloed op een scooter.

De verkeerspolitie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De politie gaat uit van een eenzijdige aanrijding waarbij beiden op de scooter zaten. Afhankelijk van wie de bestuurder was, zal worden vervolgd voor het rijden onder invloed.

Laad meer Emmeloord

Geef een antwoord

Bekijk ook

14 jaar cel voor poging moord met vleesvork

Een 30-jarige man probeerde in 2016 in Emmeloord zijn vriendin op gruwelijke wijze van het…