Home Flevoland Emmeloord Aanrijding met gewonde in Urk

Aanrijding met gewonde in Urk

Dinsdagmiddag  vond op de Raadhuisstraat in Urk een aanrijding plaats tussen een auto en een bromfietser. Laatstgenoemde raakte gewond en werd naar het ziekenhuis vervoerd. Rond 16.05 uur reed een 78-jarige automobiliste, inwoonster van Urk, over de Prins Hendrikstraat in de richting van de Raadhuisstraat. Bij de kruising sloeg zij linksaf maar kreeg geen voorrang van de bromfietser die op de Raadhuisstraat reed. De bestuurder, een 64-jarige inwoner van Urk, reed tegen de auto aan en viel op de grond. Met mogelijk hoofd- en enkelletsel werd de man naar het ziekenhuis vervoerd.

Laad meer Emmeloord

Geef een antwoord

Bekijk ook

14 jaar cel voor poging moord met vleesvork

Een 30-jarige man probeerde in 2016 in Emmeloord zijn vriendin op gruwelijke wijze van het…