Home Flevoland Emmeloord Snackbar overvallen aan de Smallegang in Emmeloord

Snackbar overvallen aan de Smallegang in Emmeloord

Woensdagavond kwamen twee mannen een snackbar binnen. Ze bedreigden het aanwezige personeelslid en gingen er met een onbekende hoeveelheid geld vandoor. Kort voor sluitingstijd om 23.00 uur kwamen twee mannen een snackbar aan de Smallegang in Emmeloord binnen. Met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bedreigden ze het aanwezige personeelslid. Met de buit gingen ze ervandoor richting de Lange Nering.

Verdachte één had een lichtgetint uiterlijk, is rond de 1.80 meter lang, tussen de 26 en 30 jaar oud en heeft een tenger postuur. Hij droeg zwarte kleding en zwarte sneakers. Opvallend was dat hij hele heldere lichte hazelnootbruin/groene ogen heeft. Verdachte twee was tussen de 26 en 20 jaar oud, rond de 1.72 en 1.78 meter lang met een mollig postuur. Hij droeg zwarte kleding.

Laad meer Emmeloord

Geef een reactie

Bekijk ook

14 jaar cel voor poging moord met vleesvork

Een 30-jarige man probeerde in 2016 in Emmeloord zijn vriendin op gruwelijke wijze van het…