Home Flevoland Almere Almere – Twee 14-jarigen aangehouden op verdenking van straatroven

Almere – Twee 14-jarigen aangehouden op verdenking van straatroven

Op maandagavond 6 februari werd in Almere een jongen bedreigd door twee andere jongens. Ze proberen hem te bestelen. Bij de bushalte stappen ze alle drie uit en het slachtoffer wordt vervolgens mishandeld. Drie dagen later vindt een soortgelijk incident plaats. De politie heeft inmiddels twee verdachten aangehouden.

Op maandagavond 6 februari 2023 rond 20:15 werd in lijnbus M8 een jongen bedreigd door twee andere jongens. Ze proberen hem te bestelen. Bij de bushalte aan het Sallandsepad stappen ze alle drie uit en het slachtoffer wordt vervolgens mishandeld. Hierna rennen de jongens weg in de richting van de snackbar.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…