Home Flevoland Almere Almere – Explosie in woning, getuigen gezocht

Almere – Explosie in woning, getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart naar een explosie in een woning aan de Paso Doblesingel. Er waren op dat moment geen personen in de woning.

Op donderdag 15 december rond 03.30 uur is na een explosie brand ontstaan in de woning aan de Paso Doblesingel. Vermoedelijk is een brandend voorwerp de woning ingegooid.  De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen.

Oproep getuigen

Heeft u iets gezien en/of gehoord rond het tijdstip van de explosie? Dan komt de politie graag met u in contact. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. Heeft u tips en andere informatie die ons onderzoek kan helpen? U kunt u tips direct toesturen via onderstaand tipformulier.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Vuurwapen en drugs in beslag genomen

De politie hield zaterdag 3 juni rond 16.00 uur een 18-jarige inwoner uit Almere aan op ve…