Home Flevoland Almere Almere – maaltijdbezorger beroofd

Almere – maaltijdbezorger beroofd

Een 19-jarige maaltijdbezorger is zaterdag op de Leijhof beroofd door drie jongeren. De politie zoekt getuigen.

Rond 20.30 uur fietste de maaltijdbezorger over de Leijhof waar hij tegengehouden werd door drie jongens.  Een van hen bedreigde het slachtoffer met een steekwapen en vroeg om geld. Uiteindelijk is een geldbedrag weggenomen. De politie doet onderzoek naar deze beroving en zoekt getuigen. Volgens het slachtoffer was de jongen die hem bedreigde rond de 16 jaar oud. Hij droeg donkere kleding en had een capuchon over zijn hoofd. Ook de andere twee jongens droegen donkere kleding met capuchons.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Getuigen gezocht poging straatroof Almere

Op donderdagavond 26 januari is een 64-jarige man slachtoffer geworden van een poging tot …