Home Flevoland Almere Almere – Getuigen van straatroof gezocht

Almere – Getuigen van straatroof gezocht

Woensdagavond werd een man door vijf mannen beroofd op de Muziekdreef. De politie zoekt getuigen.

Onder bedreiging van een wapen werd een man woensdagavond rond 23.00 uur bedreigd op de Muziekdreef. De vijf gingen er met buit vandoor. De man schakelde de politie in, maar de straatrovers zijn nog niet gevonden.

De politie vraagt getuigen, en mensen die meer weten over deze straatroof, om contact op te nemen via 0900-8844, onderstaand tipformulier, of anoniem via 0800-7000.

Wees alert!

De politie is alert op straatroven en doet onderzoek. Er zijn de afgelopen twee maanden al dertien straatrovers aangehouden en we verwachten meer aanhoudingen. Ben je slachtoffer of getuige? onthoud het signalement en vluchtrichting van de dader(s) en bel meteen 112. Als je telefoon is gestolen, probeer dan met hulp van een omstander te bellen. Een aantal slachtoffers geeft aan een voorgevoel te hebben gehad. Voel je je onveilig? Zorg dat je in de buurt blijft van andere mensen. 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Drie Almeerders aangehouden voor bankhelpdeskfraude

Dinsdag 31 januari heeft de politie drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenh…