Home Flevoland Almere Almere – Aanhouding voor straatroof

Almere – Aanhouding voor straatroof

De politie heeft opnieuw een aanhouding verricht in het onderzoek naar een straatroven in Almere.

Dinsdag is een 13-jarige jongen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een of meerdere straatroven. De jongen zit vast en wordt eind van de week voorgeleid aan de rechter-commissaris. Sinds een paar weken zijn er in Almere meerdere straatroven gepleegd. De meeste slachtoffers zijn minderjarig. De politie heeft een speciaal team opgericht om deze straatroven te onderzoeken. Tot nu toe zijn er in de afgelopen twee weken al tien aanhoudingen verricht. Het team gaat verder met het onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Getuigen gezocht poging straatroof Almere

Op donderdagavond 26 januari is een 64-jarige man slachtoffer geworden van een poging tot …