Home Flevoland Almere ALMERE – Onderzoek dodelijk schietincident Almere

ALMERE – Onderzoek dodelijk schietincident Almere

Zaterdagmiddag 21 december is een 35-jarige man uit Utrecht om het leven gekomen bij een schietincident in een woning aan het Stadhuisplein in Almere. Een team grootschalige opsporing (TGO) is inmiddels gestart en doet onderzoek naar dit incident.

De politie kreeg die middag rond 16:00 uur een melding dat er schoten waren gehoord in de woning. Ter plaatse troffen agenten een ernstig gewonde man aan. Hij bleek te zijn neergeschoten. Hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder de traumaheli, en probeerden het leven van het slachtoffer te redden. Dit lukte helaas niet en de man overleed ter plaatse.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Drie Almeerders aangehouden voor bankhelpdeskfraude

Dinsdag 31 januari heeft de politie drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenh…