Home Flevoland Almere Almere – Man beroofd in Beatrixpark. Politie zoekt getuigen

Almere – Man beroofd in Beatrixpark. Politie zoekt getuigen

Op dinsdag 10 december is een Almeerse man slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. De berovers bedreigden de man met wapens.

Rond 11.50 uur zat het slachtoffer op een bankje in het Koningin Beatrixpark toen hij een donkergrijze scooter zag staan met twee jongens erop. De achterste opzittende stapte van de scooter af en kwam naar de man toe. Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, vroeg hij geld van het slachtoffer. De bestuurder bleef op de scooter zitten en had een steekwapen in zijn handen. Ook hij eiste geld. Het slachtoffer werd door de bijrijder beroofd van onder meer zijn tablet, telefoon, sieraden en een onbekend geldbedrag.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Gezocht – Overvallen in Almere Haven

De afgelopen maanden zijn er meerdere woningen, supermarkten en winkels overvallen in Alme…