Home Flevoland Almere Almere – Getuigen gezocht van twee winkelovervallen

Almere – Getuigen gezocht van twee winkelovervallen

Dinsdagochtend 22 oktober zijn vlak voor en na 10.00 uur twee winkels overvallen op de Meerstraat en Marktgracht.

In beide gevallen ging het om twee of drie jongemannen in donkere kleding op donkere scooters die onder bedreiging van een wapen geld wilden hebben. Agenten kwamen en zochten de overvallers, maar deze werden niet direct gevonden. Van getuigen zijn verklaringen opgenomen en camerabeelden uit de omgeving worden veiliggesteld en geanalyseerd.

 

De politie onderzoekt de overvallen en ook of zij met elkaar te maken hebben. Getuigen, en mensen die meer weten hierover, wordt gevraagd hun informatie door te geven via 0900-8844, onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Getuigenoproep poging doodslag aan het Forum

De politie heeft op 16 augustus 2022 een tiener aangehouden op verdenking van poging doods…