Home Flevoland Almere Almere – Getuigen gezocht zware mishandeling

Almere – Getuigen gezocht zware mishandeling

Op vrijdagavond 18 oktober tussen 21.30 en 22.00 uur is een 26-jarige man op het Botplein in de Waterwijk mishandeld.

Het slachtoffer kreeg die avond ruzie met een drietal mannen. De ruzie liep op een mishandeling uit waarbij het slachtoffer diverse verwondingen opliep. Onder andere meerdere kaakbreuken en gebroken kiezen. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen geopereerd en is nu herstellende.

De mishandeling vond plaats onder het afdak bij de oude ingang van de apotheek naast de Albert Heijn. Omdat deze plek ’s avonds goed verlicht is, hoopt de politie dat mensen deze mishandeling gezien hebben. Daarnaast zijn de verdachten voor de mishandeling zowel in de Gall en Gall als in de Albert Heijn geweest. Mogelijk dat getuigen ze daar ook gezien hebben.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Vier verdachten aangehouden voor brute straatroof

De politie heeft vier jongens van 13, 14, 16 en 17 aangehouden op verdenking van het berov…