Home Flevoland Almere ALMERE – Straatroof Beverstraat Almere – politie zoektgetuigen

ALMERE – Straatroof Beverstraat Almere – politie zoektgetuigen

Op vrijdag 27 september werd rond 21:30 uur een straatroof gepleegd in de Beverstraat in Almere. Een vijftienjarig meisje werd onder bedreiging van een mes beroofd van haar telefoon en horloge. De politie doet onderzoek naar deze beroving en zoekt contact met getuigen die meer over dit incident weten.

Het slachtoffer liep samen met een vriend op de desbetreffende avond over de Beverstraat. In de buurt van snackbar De Fauna liep de dader recht op het slachtoffer af en riep haar toe dat zij haar spullen moest geven. Vervolgens duwde hij haar ruw op de grond en bedreigde haar met een mes. Tijdens deze worsteling raakte het slachtoffer gewond aan haar pols.

Ondertussen probeerde de vriend van het slachtoffer, de dader van haar af te trekken. Dit lukte even maar al snel wist de dader zich weer tot het slachtoffer te richten. Hierna gaf het slachtoffer haar horloge aan de dader en pakte hij zelf nog haar telefoon mee. Vervolgens vluchtte hij de steeg schuin tegenover snackbar De Fauna in. Bij de snackbar brandde toen nog licht en mogelijk waren daar dus nog mensen aanwezig.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Jongen beroofd van spullen in Almere

Op vrijdag 24 januari werd een 15-jarige jongen onder bedreiging van een steekwapen beroof…