Home Flevoland Almere Almere – Portiers belaagd

Almere – Portiers belaagd

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 augustus werden meerdere medewerkers van een horecagelegenheid op het Stadhuisplein belaagd door een grote groep jongeren. Zij werden daarbij geslagen en geschopt. Drie verdachten zijn aangehouden.

Rond 01.05 uur sprak een portier een bezoeker aan op het meenemen van drank binnen de horecagelegenheid. Dit leidde vrijwel direct tot escalatie en een confrontatie waar meerdere personen zich mee bemoeiden. Er ontstond een vechtpartij tussen een grote groep jongeren en een aantal portiers en een medewerker van de horecagelegenheid.
Arrestaties
Direct daarna en op maandag 26 augustus werden die verdachten gearresteerd en ingesloten voor verder onderzoek. Het gaat om inwoners van Almere in de leeftijd van 15 tot 17 jaar oud. Meerdere aanhoudingen worden zeker niet uitgesloten. Drie medewerkers van de horecagelegenheid deden aangifte van mishandeling. Zij liepen letsel op.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Gezocht – Overvallen in Almere Haven

De afgelopen maanden zijn er meerdere woningen, supermarkten en winkels overvallen in Alme…