Home Flevoland Almere Almere – Update: Rectificatie datum overval bewoonster Leemwierde

Almere – Update: Rectificatie datum overval bewoonster Leemwierde

In het bericht over de overval op een bewoonster aan de Leemwierde staat een verkeerde datum: De overval vond plaats in de in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juni en niet, zoals eerder gemeld, van zaterdag 29 op zondag 30 juni.

Rond 02.30 uur werd de vrouw overvallen door twee daders bij de woning. Zij eisten geld van het slachtoffer. Daarbij werd geweld gebruikt door de daders. De vrouw wist het tweetal de woning uit te krijgen, waarop de daders er in onbekende richting vandoor gingen. De vrouw moest voor behandeling naar het ziekenhuis en deed later aangifte. Er is weinig bekend over het signalement van de daders, wel is bekend dat het om twee mannen gaat.

De politie doet onderzoek en roept getuigen of personen met meer informatie op om contact op te nemen met de recherche in Almere via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000.

 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – UPDATE: Aanhouding voor twee overvallen Almere

UPDATE: Dinsdagochtend 22 oktober zijn rond 10.00 uur twee winkels overvallen op de Meerst…