Home Flevoland Almere Almere – Politie onderzoekt steekincident Almere.

Almere – Politie onderzoekt steekincident Almere.

Aan de Regisseursstraat in Almere zijn maandagavond 3 juni drie mannen gewond geraakt na een incident. De mannen bleken steekwonden te hebben opgelopen in hun benen en voeten. De politie heeft een onderzoek ingesteld en komt graag in contact met getuigen.

Iets na 21:30 uur werd de politie gebeld over het steekincident  in de parkeergarage aan de Regisseursstraat. Toen de agenten arriveerden konden twee personen direct worden aangehouden. Een derde persoon was al zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan. Daar is ook hij aangehouden. Alle drie de mannen hebben medische zorg gehad voor hun verwondingen. 

De aanleiding en de precieze toedracht van het incident is nog in onderzoek. De politie komt daarom graag in contact met getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere/Apeldoorn – Persoon op weg terecht gekomen; politie zoekt getuigen

In Almere is op vrijdagnacht 11 oktober rond 02.15 uur een persoon vanuit een wit bestelbu…