Home Flevoland Almere ALMERE – Drie mannen mishandeld in Almere – politie zoekt getuigen

ALMERE – Drie mannen mishandeld in Almere – politie zoekt getuigen

In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 april werden drie mannen mishandeld toen ze wilden oversteken op de Marktmeesterstraat in Almere. De politie zoekt getuigen.

Toen een aantal mannen wilden oversteken op de Marktmeesterstraat in Almere kwam een donkerkleurige Volkswagen vlak langs hen de hoek om rijden. Een van de slachtoffers reageerde hierop. De bestuurder van de auto stapte hierop uit.

Na enkele ogenblikken stapten ook een aantal andere inzittenden uit. De mannen vielen de slachtoffers aan. Hierop ontstond een gevecht. Twee van de drie slachtoffers raakten gewond. De bestuurder reed tenslotte nog met hoge snelheid op één van de slachtoffers af. De verdachten zijn uiteindelijk in hun wagen gestapt en met hoge snelheid weggereden in de richting van de Wijsgeerbaan.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Straatrovers aangehouden

Dinsdagavond 19 november heeft de politie twee minderjarige jongens aangehouden op verdenk…