Home Flevoland Almere Vermist – Wolfgang Redeker

Vermist – Wolfgang Redeker

Vermiste betreft een Zuid-Afrikaan die in Nederland een zesdaagse cursus volgde. Deze cursus had de vermiste goed doorlopen en hij zou vandaag zijn diploma krijgen. Hij is echter niet verschenen en hij was ook niet aanwezig om opgehaald te worden voor het vervoer naar Schiphol en terug te keren naar huis. Zijn vrouw heeft contact opgenomen met het opleidingsinstituut gezien zij sinds gisteravond geen contact meer met de vermiste kreeg, terwijl zij wel hadden afgesproken om te Face Timen. Tevens zijn er vreemde banktransacties geweest ten tijde dat zij geen contact met haar man kreeg.

In de hotelkamer waar de vermiste verbleef, is zijn paspoort, laptop, tablet en koffer aangetroffen. Tevens bleek zijn bed onbeslapen te zijn. Het is onbekend welke kleding de vermiste droeg.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Vier aanhoudingen na woningoverval Almere

Een grootschalige politieactie na een woningoverval in Almere had woensdagavond 13 novembe…