Home Flevoland Almere Almere – Gezocht – Fastfoodrestaurant overvallen

Almere – Gezocht – Fastfoodrestaurant overvallen

Zes personen overvallen met wapens het fastfoodrestautant aan de Torontoweg in Almere. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van het YouTube-kanaal van Omroep Flevoland. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 28 februari 2019 van het tv-programma Bureau Flevoland van deze omroep.

De overval

Het gebeurt op maandagavond 28 januari 2019. Rond 23:30 uur komen de overvallers komen met veel geschreeuw de zaak binnen en rennen schreeuwend naar de kassa’s. Ze bedreigen de medewerkers met wapens en dwingen hen de kassa’s en de kluis te openen. Er zijn tijdens de overval geen klanten in het restaurant aanwezig en er raakt gelukkig niemand gewond. Na de overval vluchten de daders op ten minste twee scooters richting het centrum met een onbekend geldbedrag op zak.

Signalement

Opvallend is dat dedaders dezelfde jas aan lijken te hebben. Vermoedelijk zijn ze tussen de 15 en 18 jaar oud.

Bewakingsbeelden

De overvallers staan op beelden van de beveiligingscamera.

Nog een overval

Hetzelfde restaurant werd op donderdag 21 februari kort na middernacht nogmaals overvallen. Toen door drie personen met een wapen en in donkere kleding. Ook die maakten een onbekend geldbedrag buit. Ze vluchtten richting de Molenbuurt. De politie doet ook onderzoek naar de daders van deze overval. Het is nog niet bekend of zij ook betrokken zijn bij de overval op 28 januari.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Doorrijden na aanrijding

Bij een aanrijding tussen een scooter en een fietsster is een 67-jarige vrouw gewond geraa…