Home Flevoland Almere Almere – Drie mannen overvallen KFC in Almere

Almere – Drie mannen overvallen KFC in Almere

Even na middernacht is de KFC aan de Torontoweg in Almere overvallen door drie personen. De politie is direct een onderzoek gestart en zoekt getuigen

In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 februari liepen drie, in het donker geklede, mannen de horecagelegenheid binnen. Zij bedreigden het personeel met een wapen en gingen er vandoor in de richting van de Molenbuurt met onbekende buit. De politie heeft in de omgeving nog gezocht, maar het drietal is niet gevonden. Personeelsleden en klanten zijn opgevangen en door politieagenten en gehoord. Voor hen is ook slachtofferzorg geregeld. Eind januari werd dezelfde KFC ook al eens overvallen. 
 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Doorrijden na aanrijding

Bij een aanrijding tussen een scooter en een fietsster is een 67-jarige vrouw gewond geraa…