Home Flevoland Almere Almere – Gewonde bij schietincident

Almere – Gewonde bij schietincident

Bij een schietincident op de Hypericumstraat is dinsdag 10 juli een 22-jarige man uit Almere gewond geraakt. De schietpartij vond plaats rond 15.00 uur. Meerdere getuigen hebben gezien dat na het schietincident een blauw auto met hoge snelheid is weggereden.

Na de melding waren agenten snel ter plaatsen en troffen het slachtoffer gewond aan op straat. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.  Er is direct gezocht naar de blauwe auto en op de plaats van het incident is sporenonderzoek gedaan.  Daarnaast is buurtonderzoek gedaan en getuigen gesproken. Later die middag is op de Kimwierde de vermoedelijke vluchtauto aangetroffen. Deze is meegenomen voor onderzoek.

 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Vier aanhoudingen na woningoverval Almere

Een grootschalige politieactie na een woningoverval in Almere had woensdagavond 13 novembe…