Home Flevoland Almere Almere – Getuigen gezocht van schietincident Almere

Almere – Getuigen gezocht van schietincident Almere

Op zaterdagavond 30 juni vond een schietpartij plaats in de omgeving van het Groningenplein. Er werd geen slachtoffer en ook geen schutter aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Rond 21.10 uur kwam een melding van meerdere schoten bij de Veendamstraat . Agenten gingen erheen, maar troffen geen betrokkenen aan. Getuigen konden vertellen dat er zowel in de Veendamstraat als op het Groningenplein was geschoten. Medewerkers van de tactische en forensische opsporing kwamen ter plaatse voor onderzoek. Hierbij werd een deel van de omgeving afgezet. Ook de politiehelikopter werd ingezet bij het onderzoek.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

ALMERE – Aanhouding voor woningoverval in Almere

De recherche hield dinsdagochtend 12 februari een 20-jarige man uit Lelystad in zijn wonin…