Home Flevoland Almere Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

De politie heeft op zondagavond op de Elementdreef in Almere een 23-jarige man aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen en het rijden onder invloed van een verboden stof. De controle van het voertuig waar de man in reed leidde tot het aantreffen van een hoeveelheid drugs. De daaropvolgende doorzoeking van de woning van de Almeerder leverde twee nepvuurwapens, drugs en een som geld op.

Landelijke Eenheid

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

ALMERE – Aanhouding voor woningoverval in Almere

De recherche hield dinsdagochtend 12 februari een 20-jarige man uit Lelystad in zijn wonin…