Home Flevoland Almere Vermist – Charity den Engelsman

Vermist – Charity den Engelsman

Charity is in de nacht van zaterdag 19 mei op zondag 20 mei 2018 van huis gegaan. Het vermoeden is dat zij vertrokken is met/naar haar vriend Bjorn van den Berghe. Er is informatie dat zij samen via België naar Frankrijk onderweg zijn.

Charity gebruikt medicatie, hierdoor zijn er zorgen om haar. Bjorns fiets is niet aangetroffen, deze hebben zij dus mogelijk bij zich. Verder is er geen informatie over voertuigen waarover zij beschikken. Het is niet bekend welke kleding Charity bij zich heeft. 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

De politie heeft op zondagavond op de Elementdreef in Almere een 23-jarige man aangehouden…