Home Flevoland Almere Almere – Overval op winkel

Almere – Overval op winkel

Op zaterdagmiddag 19 mei vond bij een winkel aan de Haagbeukweg een overval plaats. De onbekende verdachten vluchtten met buit.

Rond 17.00 uur kwam een man de winkel binnen. Hij bedreigde een medewerker van de winkel en dwong hem de inhoud van de kassa af te geven. Hierna vluchtte hij met buit de winkel uit en verdween in de richting van de verzetswijk. De politie zette meerdere eenheden in bij het zoeken naar de verdachte. Hij werd echter niet meer aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat de daders vermoedelijk met z’n tweeën waren en zich al eerder die middag in de omgeving bevonden. Rond 15:00 uur hingen zij voor de New York Pizza en vroegen mensen om een sigaret.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Woninginbrekers op heterdaad betrapt in Almere

In Almere zijn op zaterdag 10 november in de nacht en middag twee woninginbrekers op heter…