Home Flevoland Almere Almere/ Amsterdam – Verdachten aangehouden voor woningoverval Literatuurwijk

Almere/ Amsterdam – Verdachten aangehouden voor woningoverval Literatuurwijk

Twee leden van No Surrender zijn maandag 15 januari door het Arrestatieteam in hun woning in Amsterdam aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van een woningoverval, die in december 2016 plaatsvond in de Literatuurwijk in Almere. De 78-jarige bewoonster van de woning raakte bij deze overval gewond. Deze overval houdt mogelijk verband met de dood van de 43-jarige Ester Paul die april 2017 dood aangetroffen werd in het water van het Veluwemeer in Biddinghuizen.

Bij de overval op donderdag 8 december 2016 in de Literatuurwijk wisten de daders te ontkomen. Afgelopen maandagochtend konden twee mannen van 32 en 40 jaar oud worden aangehouden voor deze overval. Na hun aanhouding werden er zoekingen gestart in twee woningen in Amsterdam en in twee woningen in Almere. Daarbij werden diverse goederen in beslag genomen. De verdachten zitten vast en worden verhoord.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

De politie heeft op zondagavond op de Elementdreef in Almere een 23-jarige man aangehouden…