Home Flevoland Almere Almere – Man betrapt op heimelijk filmen

Almere – Man betrapt op heimelijk filmen

Een 30-jarige man is donderdag 4 januari aangehouden voor het heimelijk filmen in een sportschool.

Twee minderjarige sporters betrapten de man op het heimelijk filmen in de doucheruimte en waarschuwden een andere sporter en het personeel. De politie werd gealarmeerd en hebben de Almeerder  aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.  De politie is een onderzoek gestart naar deze man en heeft onder andere doorzoeking gedaan in de woning van de verdachte.  Hierbij is diverse apparatuur in beslaggenomen. Het onderzoek moet verder uitwijzen of er meer beelden zijn gemaakt.  De twee minderjarigen hebben aangifte gedaan.  De 30-jarige man is zondag 6 januari heengezonden,  maar blijft uiteraard verdachte in deze zaak.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politieagenten van het EVA-Team houden twee gezochte personen aan

Op vrijdag 3 augustus hield het EVA-team uit Den Haag een 23-jarige man uit Hillegom aan. …